1- 5 års gennemgange

En 1 års gennemgang tager afsæt i huset stadie, samt mangler som endnu ikke er udført efter afleveringen. Gennemgangene udføres med eller uden jeres husfirma, dette er en vurdering fra sag til sag, da jeres tidligere erfaring, med husfirmaet kan have betydning herfor. 

5 års gennemgangene uføres oftest uden jeres husfirma, da gennemgang vedrører de konstruktionsmæssige forhold. I forbindelse med en 5 års gennemgang, drøftes der kommende vedligehold. Går I med tanker omkring om og tilbygning kan dette vendes her.

Vigtig viden for jer som forbruger er at det er jer der skal indkalde jeres husfirmaet til disse gennemgange og dette senest 11 måneder eller 4 år og 11 måneder efter aflevering. Dette ud fra at virksomhederne ikke længere er forpligtet til denne indkaldelse.

Har I lyst til at høre mere om hvad jeg kan gøre for jer, så udfyld nedenstående formular, så kontaktes I hurtigst muligt eller kontakt mig på tlf. 2071 4260

Home construction and real estate

Kontaktformular

Udfyld formularen og vi kontakter jer hurtigst muligt. Jeg svarer telefonen hverdage mellem 8 og 16. Hvis jeg er optaget så ringer jeg tilbage til jer, jeg aflytter ikke telefonsvarer.

Jeg dækker hele Jylland men hovedsagligt inden for den afdækkede cirkel som ses på nedenstående kort.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi kontakter jer hurtigst muligt. Jeg svarer telefonen hverdage mellem 8 og 16. Hvis jeg er optaget så ringer jeg tilbage til jer, jeg aflytter ikke telefonsvarer.