100% uvildig rådgivning

Er jeres kommende tilbygning eller drømmehus under opførsel, og er I mod forventning havnet i en tvist, så kan jeg være jer behjælpelig.

Indledningsvis vil vi holde et møde hos jer, hvor jeres oplevelser og huset stadie gennemgås. Herefter indkaldes entreprenøren for nærmere drøftelse. 

Formålet med sådanne møder, er at få skabt fornyet tillid til jer og jeres entreprenør. Bølgerne kan gå højt, men min erfaringer siger mig, at en sirlig ro og nogle gode råd, kan skabe balance i forventningerne til hinanden, og at projektet derved kan fortsætte.

Nogle projekter går så vidt, at I og jeres entreprenør ikke kan blive enig. Jeg vil i sådanne sager, giver min 100% uvildige holdninger til det udførte arbejde, dette med de forskellige tolerance krav, der er i de respektive fagentrepriser, og herefter give råd om sagens videre forløb.

Har I lyst til at høre mere om hvad jeg kan gøre for jer, så udfyld nedenstående formular, så kontakter jeg jer hurtigst muligt eller ring på tlf. 2071 4260

Real estate broker agent presenting and consult to customer to decision making sign insurance form

Kontaktformular

Udfyld formularen og vi kontakter jer hurtigst muligt. Jeg svarer telefonen hverdage mellem 8 og 16. Hvis jeg er optaget så ringer jeg tilbage til jer, jeg aflytter ikke telefonsvarer.

Jeg dækker hele Jylland men hovedsagligt inden for den afdækkede cirkel som ses på nedenstående kort.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi kontakter jer hurtigst muligt. Jeg svarer telefonen hverdage mellem 8 og 16. Hvis jeg er optaget så ringer jeg tilbage til jer, jeg aflytter ikke telefonsvarer.