Foredrag på skoler

I den Danske byggebranche ser vi færre og færre unge mennesker ude på byggepladserne, i værkstederne og på de tekniske skoler. Det er få unge som har oplevelsen af at lære at kommunikere dagens arbejdsprocesser ude hos Hr. og fru Danmark, samt at kunne se og føle glæden af at skabe noget med sine egne hænder. 

Der sidder med garanti unge mennesker på skolebænkene og tænker på hvad de skal vælge af uddannelser eller sidder og tænker på om den uddannelse de nu har valgt er den rigtige I deres nuværende situation. 

Håndværkeruddannelsen lige fra anlæg, vvs, el, maler, tømrer og murer vil altid være vigtigt for den unge. Uddannelserne er gode at have, da de unge altid kan læse videre.

Derfor ligger det os meget på sinde hos TC Byggerådgivning at komme ud til folkeskole, efterskoler, gymnasier og Handelsskoler, for at holde oplæg omkring håndværket samt at fortælle egne historier fra da vi selv påbegyndte vores læretid, til svendebrevet blev indhentet samt at tage den store beslutning om at læse videre på konstruktøruddannelsen. Hvor der skulle bruges 2 år før at ballerne havde vænnet sig til at sidde ned og kigge i bøger og tegne flotte tegninger på sit kære manifoldpapir.

Carpenter Craftman Lumber Timber Woodwork Concept
professional carpenters woodworking team work together creatively, creative carpenter

Efter endt uddannelse kom det virkelige liv, med job i marken og på kontoret, hvorpå det at kommunikere med Hr. og Fru Danmark igen kom til sit gode udtryk.

Skulle ovenstående have vakt jeres interesse så tilbyder TC Byggerådgivning at lave oplæg hos jer som skoler, foreninger med mere.

Hvad angår priser så vil vi bede jer udfylde nedenstående formular hvorefter TC Byggerådgivning vil kontakte jer snarest. I er ligeledes velkommen til at kontaktes os på tlf. 2071 4260 

 

Kontaktformular

Udfyld formularen og vi kontakter jer hurtigst muligt. Jeg svarer telefonen hverdage mellem 8 og 16. Hvis jeg er optaget så ringer jeg tilbage til jer, jeg aflytter ikke telefonsvarer.

Jeg dækker hele Jylland men hovedsagligt inden for den afdækkede cirkel som ses på nedenstående kort.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi kontakter jer hurtigst muligt. Jeg svarer telefonen hverdage mellem 8 og 16. Hvis jeg er optaget så ringer jeg tilbage til jer, jeg aflytter ikke telefonsvarer.