Formøde og tegningsgennemgang

På et formøde bruger vi tiden på at gennemgå jeres kommende projekt. Jeg har en bred erfaring med sådanne formøder, hvor jeg sammen med jer ser på jeres tegninger, og kommer med gode råd og vejledninger til hvordan jeres dagligdage bliver i huset. Vi ser på om der skal ændres i jeres plantegninger eller facadernes udtryk, for at I får den optimale løsning. 

Har I lyst til at høre mere om hvad jeg kan gøre for jer, så udfyld nedenstående formular, så kontaktes I hurtigst muligt eller kontakt mig på tlf. 2071 4260

Working on a construction plans

Kontaktformular

Udfyld formularen og vi kontakter jer hurtigst muligt. Jeg svarer telefonen hverdage mellem 8 og 16. Hvis jeg er optaget så ringer jeg tilbage til jer, jeg aflytter ikke telefonsvarer.

Jeg dækker hele Jylland men hovedsagligt inden for den afdækkede cirkel som ses på nedenstående kort.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi kontakter jer hurtigst muligt. Jeg svarer telefonen hverdage mellem 8 og 16. Hvis jeg er optaget så ringer jeg tilbage til jer, jeg aflytter ikke telefonsvarer.