Afleveringsforretninger eller før-gennemgang

Under en førgennemgang og afleveringsforretninger går jeg, jeres kommende drømmebolig igennem udvendigt og indvendigt. 

En førgennemgang og afleveringsforretning er en vigtigt prioritet, da der under disse gennemgange kan ses om huset fremstår med bl.a. ridsede overflader på gulve, bordplader, utætte vandhanerne samt om malerarbejdet, er udført inden for almindelig håndværksmæssig kvalitet.

Når de indvendige forhold i boligen er besigtiget, så besigtiges de udvendige flader også. Vi ser på om facaderne er udført på den korrekt håndværksmæssige måde, hvad enten I har valgt mursten eller træbeklædning som husets facadeudtryk.

Efter endt førgennemgang eller aflevering ønskes I tillykke, med jeres nye drømmebolig og der nævnes kommende vedligeholdelse

Har I lyst til at høre mere om hvad jeg kan gøre for jer, så udfyld nedenstående formular, så kontaktes I hurtigst muligt eller kontakt mig på tlf. 2071 4260

Handhaking on construction site

Kontaktformular

Udfyld formularen og vi kontakter jer hurtigst muligt. Jeg svarer telefonen hverdage mellem 8 og 16. Hvis jeg er optaget så ringer jeg tilbage til jer, jeg aflytter ikke telefonsvarer.

Jeg dækker hele Jylland men hovedsagligt inden for den afdækkede cirkel som ses på nedenstående kort.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi kontakter jer hurtigst muligt. Jeg svarer telefonen hverdage mellem 8 og 16. Hvis jeg er optaget så ringer jeg tilbage til jer, jeg aflytter ikke telefonsvarer.